Escapada la mare (video)

1529 0
1529 0

Cand e cel mai bun moment sa pleci la mare? La 7 dimineata iti iei lumea in cap, alaturi de o prietena la fel de traznita si plecati.

Eu si prietena mea Anita ne-am propus sa evadam la mare in plina saptamana, caci fiecare dintre noi avea nevoie de o pauza de la rutina de zi cu zi. Vara este perioada cea mai solicitanta pentru fiecare dintre noi: eu am turistii straini care vin in Romania si vor sa vada locuri alaturi de mine, iar Anita are o firma de organizat evenimente, asa ca o pauza chiar si de cateva ore este o idee foarte buna pentru noi.

ralu si anita

Inainte de a iesi din Bucuresti, nu puteam sa nu facem clasica oprire la McDonalds Dristor, pentru micul dejun. De acolo ne-am luat cate o cafea si un croissant, sa capatam energie si sa ne mearga bine toata ziua.

Anita Panait

Noi suntem prietene de ceva vreme si tot joburile ne-au adus impreuna. Iar de cand ne-am cunoscut suntem aproape de nedespartit, asa ca plecarea la mare a fost inca o ocazie sa intarim prietenia dintre noi.

Dupa ce am ajuns la Constanta, am mai facut o mica oprire inainte de plaja, caci foamea ne cam dadea tarcoale. Am mers din nou la Mc, caci deja stiam de salata Grand Plaisir creata de chef Nicolai Tand pentru McDonalds, pe care am indragit-o de la lansarea ei. Va mai spun o data ca aceasta salata are ingrediente proaspete si gustoase, intr-o combinatie rafinata pentru sezonul de vara. Ni se potrivea perfect!

salata Grand Plaisir Mc Donalds

Pasul urmator: plaja!

Raluca Muresan Anita Panait

Va invit sa vedeti video-ul, caci nu pot descrie energia si buna dispozitie pe care mi le da Anita si nici cat de amuzanta a fost plecarea noastra ad-hoc la mare. Sper sa va placa, caci noi ne-am simtit extraordinar!

anita panait raluca muresan mare
#GrandPlaisir #McDonalds

In acest articol


Intra in conversatie: