Vacanta in Delta Dunarii (video)

1364 0
1364 0

Astazi vreau sa va prezint, prin imagini, cum a aratat locul in care am fost, in Delta. Mai bine zis, coltul de Rai, caci am avut cateva zile absolut incantatoare si m-am lasat coplesita de frumusetea naturii.

Nu era prima oara cand ajungeam acolo, insa era, cu siguranta, prima oara cand mergeam in Delta sa ma relaxez si nu sa muncesc si prima oara cand descopeream partea de Sud a Deltei, caci am fost in zona lacului Uzlina.

Ralu Calatoreste in Delta

Am fost surprinsa de procentul mare prezentat de cei care m-au invitat, Genius Travel, atunci cand am stat la discutii despre ce i-a determinat sa investeasca intr-un asemenea proiect si asemenea loc – mai bine de 80% din romani nu au fost inca in Delta. Iar tocmai asta le-a dat curaj sa incerce sa ofere pachete turistice catre aceasta destinatie nationala. Povestea baietilor de la Genius Travel este, oricum, una foarte draguta si plina de curaj, caci in plin inceput de criza economica, in 2008, ei au lasat domeniul IT-ului si s-au aventurat in mare cea neasteptata a turismului, cu precadere pe online, fiind probabil agentia cu cea mai mare vizibilitate, in prezent.

ralu calatoreste in Delta 2

Ralu Calatoreste in Delta3

ralu calatoreste in delta 4

Dar sa ne intoarcem in Delta 🙂 caci intr-adevar, cateva zile in Delta sunt o adevarata evadare din agitatia de zi cu zi a capitalei sau rutina cotidiana a fiecaruia. Iar pe langa relaxarea pe care ne-o ofera aceasta destinatie, activitati precum pescuitul in afara perioadei de prohibitie sau plimbarile cu barca si birdwatching, fie la apus fie pe timpul zilei, te imbogatesc si te fac sa vrei sa nu mai pleci.

Si da, aproape 80% din romani inca nu au fost inca in Delta, un procent foarte mare, daca tinem cont ca ne place tuturor sa ne mandrim cu aceasta rezervatie atat de speciala. Tocmai la acest aspect s-au gandit baietii de la Genius Travel atunci cand au luat in administrare un hotel, au mai construit si alte anexe si au creat niste oferte la preturi accesibile pentru orice buzunar, cu totul inclus: transport de la Bucuresti si Ploiesti la Tulcea, transfer de la Murighiol, cazare in camera duble, mese si plimbare cu barca. Suna bine, nu?

Ralu Calatoreste in Delta 5

ralu calatoreste in delta 6

Ralu Calatoreste in delta 7

Hamacurile, sezlongurile si bronzul sunt din partea casei!

genius delta resort

Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor, atat despre oferte si pachete, cat si despre alte destinatii care v-ar putea face cu ochiul.

#geniusdeltaresort #geniustravel #deltadunariipentrutoti

In acest articol


Intra in conversatie: