Follow me to (VIDEO)

1287 0
1287 0

#followmeto este un proiect care imi place mult, transformat intr-un album foto, la a carui lansare am fost cu ceva vreme in urma, la New York. Acolo i-am intalnit pe Murad si Nataly, cei doi calatori indragostiti care se plimba prin lume, mana in mana si imortalizeaza fiecare loc pe care il descopera impreuna.

Screen Shot 2015-06-18 at 8.19.22 AM

Screen Shot 2015-06-18 at 8.19.40 AM

Murad este fotograf si producator de muzica, video si reclame. iar pe Instagram are peste 2 milionae si jumatate de followeri. Nataly este videoblogger de travel, actrita si prezentatoare tv in Rusia, iar impreuna sunt un cuplu adorabil, de curand casatoriti.

Murad Osman

Nataly Followmeto

Proiectul #followmeto a inceput din intamplare, atunci cand vizitau impreuna Barcelona, iar ea l-a luat de mana si l-a tras sa ii arate ceva in peisajul care li se deschidea in fata. El a fotografiat momentul si fiindca le-a placut foarte mult ce a iesit, au hotarat sa faca mai multe poze, peste tot unde ajung, exact la fel: tinandu-se de mana. Si bine au facut, caci fotografiile arata superb, iar legatura puternica pe care cei doi o transmit confirma inca o data faptul ca atunci cand calatoresti cu persoana pe care o iubesti, fiecare loc devine mai frumos si mai plin de emotie.

Screen Shot 2015-06-18 at 8.20.41 AM

Va spuneam ca s-au casatorit recent. Ei bine, nu putea lipsi nici fotografia de la nunta, in acealasi mod caracteristic lor: tinandu-se de mana. Au promis ca nu se vor opri din a face poze nici in luna de miere si nici chiar si atunci cand vor avea copiii.

followmeto wedding
Eu am avut norocul sa pot ajunge la lansarea albumului Followmeto si sa ii cunosc, sa mi-l semneze si sa ii invit in Romania, pentru ca inca nu au ajuns aici si mi-au promis ca vor veni! Am putut admira fotografiile expuse, unele dintre cele mai reprezentative pentru diferite zone ale lumii, iar cei mai infocati fani au putut chiar sa le si cumpere, fiecare exponanta avand pretul de 7500 de dolari. Eu n-am fost o fana chiar atat de infocata incat sa cumpar si nici bugetul nu mi-ar fi permis, dar m-am bucurat sa fiu acolo.

Acum va intreb pe voi, e ceva mai frumos decat sa calatoresti alaturi de persoana pe care o iubesti?Si daca mai si faci bani din asta, totul este minunat!

In acest articol


Intra in conversatie: