Saptamana pentru munca, weekend pentru relaxare

1204 0
1204 0

Pot spune ca saptamana care se va incheia in curand a fost cea mai plina din tot anul 2015, pana acum. Evident ca a fost si una plina de satisfactii, insa m-a obosit. Stiu ca se spune ca atunci cand faci ceva ce iti place, nu vei munci nici o zi din viata, , dar in cazul meu si a acestor ultime 5 zile, a fost prea mult.

Cea mai interesanta experienta cu turisti straini a ultilor zile a fost un tur cu un grup saudit, in timpul caruia a inceput sa ploua, iar eu m-am agitat imediat ca sa gasesc umbrele sau sa ii tin la adapost, caci nu imi place sa stiu ca nu e totul confortabil si in regula. Dar ce sa vezi, turistii mei erau extrem de incantati, precum niste copilasi in ploaie si chiar insistau sa continuam, caci pentru ei, care n-am simtit ploaie de vreo cativa ani, acesta e motiv de bucurie si prosperitate. Viata e facuta din momente simple, nu-i asa? 🙂

Si pentru ca saptamana a fost atat de plina, am decis ca in weekend sa merg sa ma relaxez la munte, sa accept invitatia venita din partea celor de la Vila Camelia, sa ma bucur de vreme frumoasa, de peisaje, de o constructie de secolul 19 incantatoare, proiectata de acelasi arhitect care a facut si Castelul Peles si sa imi „incarc” bateriile pentru o noua saptamana si un nou program plin de bucurii, satisfactii, zambete si oboseala, pe alocuri. Si cum nu puteam sa merg singura, iau cu mine pe cineva tare drag.

Fiti alaturi de mine virtual in acest weekend, haideti sa vizitam impreuna Sinaia, iar saptamana viitoare voi avea o surpriza pentru cei mai ageri dintre voi!

sursa foto: Pinterest

In acest articol


Intra in conversatie: