Aventura #GreekExplorer

1391 0
1391 0

Cum e in Grecia? Cum a fost in Grecia? Acestea sunt intrebarile pe care le-am tot auzit, de cand eram in Grecia si dupa ce m-am intors. Iar acum va si raspund, cu video cu tot.

8 zile de calatorit, vizitat si explorat – asta a insemnat #GreekExplorer. 20 de bloggeri, fotografi si jurnalisti, condusi de o ghida foarte priceputa au facut cunostinta cu Grecia, au mancat traditional, au baut ouzo, au cautat cele mai picante si inedite infomatii si cele mai bune cadre pentru fotogafii.

greek explorer 1

Aventura #GreekExplorer a pornit din Paralia Katerinis, a trecut pe la Meteora, Insula Corfu, Insula Evia, incantatorul oras Ioannina, Leptokaria, Paleio Pandeleimonas, Insula Skiathos si s-a incheiat in Salonic.

greek explorer 2

Pentru mine a fost prima oara in Grecia, asa ca totul a fost nou si m-am lasat surprinsa de fiecare aspect al vietii in acesta tara, de la siesta lunga de 4-5 ore in fiecare zi, la delicatesele culinara si pana la peisajele de munte sau de mare care iti iau respiratia. Recomand tuturor sa viziteze Grecia macar a data in viata, pentru atat de multa istorie pe care o prezinta, dar si pentru vacante fie cu familia sau cu prietenii. Eu abia astept sa ma intorc!

greek explorer 3

grek explorer 4

Am vrut sa fac acest video prin care sa vedeti cum a fost pentru mine si pentru colegii mei de calatorie intreaba aventura, saptamana noastra plina de calatorii si vizitare, ce am descoperit, cum ne-am distrat si ce locuri ne-au luat ochii. In saptamanile urmatoare, va dau mai multe detalii despre fiecare loc in parte, care mi-a placut si m-a facut sa ma indragostesc de Grecia.

Imaginile au fost filmate in infoturul #GreekExplorer: Corfu, Evia si Grecia Continentala, organiat de TurismMarket.com, in colaborare cu agentia de turism TrampTravel.ro, cu sprijinul Nikonisti.ro, TravelWithASmile.ro, Lamonza si Art&Craft.

In acest articol


Intra in conversatie: