In vizita la Castelul Cantacuzino (Video)

1141 0
1141 0

V-am ramas datoare cu un video, facut dupa vizita la Castelul Cantacuzino din Busteni, la inceputul lunii martie, inainte sa plec la New York. Din pacate,

laptopul meu si-a luat, si el, vacanta si a hotarat sa nu mai functioneze. Asa ca l-am dus la „doctor”, aici in New York si de la placa video stricata, cum au spus initial si o repatatie de 3-5 zile, s-a ajuns la una de 20 de zile, caci a trebuit schimbata placa de baza si multe altele.. Mult stres pe capul meu, adica, si grija ca va trebui sa lucrez de pe tableta pentru blog si altele.

Insa problema s-a rezolvat abia azi, asa ca inainte de a ma imbarca in avion catre Europa, va las sa vedeti un video facut cu drag si multumire, caci vizita mea la Castelul Cantacuzino din Busteni a fost una plina de incantare. Am vizitat un castel pe care imi doream de multa vreme sa il vad, am admirat o priveliste care te lasa fara rasuflare, efectiv, si m-am bucurat sa descopar unul dintre cele mai frumoase restaurante pe care le-am vizitat si observat cam de cand am inceput sa calatoresc si sa fiu interesata de calitatea serviciilor, atat in turism cat si in alimentatie.

Vizionare placuta si scuzati-mi intarzierea!

In acest articol


Intra in conversatie: