De unde cumparam suveniruri si cadouri? (Video)

3104 2
3104 2

Nu stiu voi cum sunteti, insa eu sunt o imprastiata cand vine vorba de a organiza totul cat mai bine pentru mine, cand vine vorba de calatoriile mele. Bagajul il fac pe ultima suta de metri, nu ma descurc cel mai vine sa imi pregatesc tinute, iar cand vine vorba de cadouri pentru prietenii mei, sunt un dezastru. Le cumpar cate ceva in ultimul moment. Dar ma salveaza faptul c-o fac cu drag si din suflet 🙂

Ei bine, ma mai salveaza si faptul ca sunt o norocoasa si mi se ivesc in cale solutii salvatoare. Ca de exemplu, magazinul Art and Craft din aeroport, iar mai nou si magazinul online proaspat lansat si gata sa imi ofere, atat mie cat si voua, caci sunt sigura ca ne-am putea afla in situatii similare, cele mai interesante idei de cadouri: de la obiecte de artizanat, piese traditionale, tricouri inscriptionate sau fel de fel de bunatati: ciocolata, cookies, vinuri romanesti sau branzeturi. Parca nu suna rau deloc, nu?

I-am descoperit in aeroport la Otopeni, fiind pe fuga inaintea plecarii unui zbor, dar m-am bucurat tare sa aflu ca si-au lansat si magazin online. Asta inseamna ca exista o speranta si pentru mine, la a-mi organiza lista de cadouri mai putin haotic.

Va invit sa faceti o vizita magazinului online www.artandcraft.ro si sa imi spuneti cum vi se pare si cam inspre ce va orientati cand vine vorba de cadouri pentru prieteni sau suveniruri romanesti. Mie mi-au placut cel mai mult iile, ouale incondeiate si gama Vladut`s Story, pentru copii.

Sper sa va placa si video-ul facut in magazin! Vizionare placuta! Now press play!

Raluca

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Mihai

    Important e sa cumperi suveniruri fabricade in Romania. Dupa cum se stie foarte multe sunt made in China. Recomand Atelier AMB, aici am vazut suveniruri lucrate manual, autentice si unicat. Oamenii au si un site http://www.atelieramb.ro si o pagina de FB daca doriti sa aprofundati despre ce fac. Numai bine!

  • Lilian

    Cadourile traditionale sunt potrivite in general pentru starini, mai putin pentru romani. Atunci cand vrei ca un strain sa inteleaga mai mult despre romani si traditiile lor , da, le poti cumpara astfel de cadouri traditionale.