travelers of bucharest

Travelers of Bucharest

1148 0
1148 0

M-am bucurat foarte tare cand am aflat despre proiectul Travelers of Bucharest de la Alex si care povestea cu entuziasm cum s-a intalnit la o cafea cu Dragos si asa s-a nascut ideea de a prezenta calatorii care pe care ii gasesc in Bucuresti, prin fotografie si o descriere a experientei lor in Bucuresti.

Mi-a placut chiar mai mult ideea din doua considerente: una este inspiratia pe care o are, pagina Humans of New York , inceputa de Richard Stanton (pe care am primit-o cadou cu autograf 🙂 de la o buna prietena fotograf) in care sunt prezentati oameni ai Big Apple-ului. Proiectul lui Stanton nu a ramas doar la nivelul orasului, ci a fost extins in diferite parti ale lumii, print-o colaborare cu ONU. Partea frumoasa a acestui proiect, dar si a paginilor asemanatoare dedicate oraselor este reprezentata de oamenii intalniti si felul in care le este „extrasa” povestea, caci asta ne confirma inca o data, ca oriunde in lume, viata e la fel, cu aceleasi griji, cu aceleasi probleme si nelinisti, dar si ca visurile, dorintele lacrimile de fericire au aceeasi consistenta, nu conteaza in ce loc te afli.

Al doilea considerent al proiectului Travelers of Bucharest este dat de subiectul in sine: turistii care viziteaza Bucurestiul. Eu am avut norocul, aproape saptamanal, in ultimii ani, sa aud povesti frumoase, sa ma bucur alaturi de cei care descoperau prin mine capitala, sa rad si sa ma amuz de intamplari iesite din comun sau pur si simplu, sa le ascult gandurile si parererile despre tara mea si capitala ei. Fiecare turist are o poveste, este o poveste si pentru fiecare turist, Bucurestiul spune o alta poveste.

Le urez spor la treaba baietilor si cat mai multi calatori!

In acest articol


Intra in conversatie: