10934762_10205772025480594_1086835363_n

Speaker la Forumul National al Ghizilor de Turism

692 0
692 0

Anul 2015 de munca incepe pentru mine abia din aceasta saptamana, in care m-am intors in Bucuresti, am setat alarma de dimineata si mi-am inceput fiecare zi cu energie si dorinta sa fac treaba. Se spune ca atunci cand faci cu drag ceea ce faci, munca este o placere, nu-i asa?

Si cum e bine sa incepi anul cu dreptul, sunt tare incantata sa va spun ca am fost invitata sa fiu speaker la evenimentul organizat in 31 ianuarie, la Predeal, de Info Travel Romania: Forumul National al Ghizilor de Turism.

Scopul evenimentului este acela al descoperiri si analizarii problemelor cu care se confrunta cei care fac aceasta meserie, dar si de gasire a solutiilor. Speakerii vor prezenta experienta lor si diferitele nise pe care activeaza, care au fost oportunitatile pe care le-au avut, provocarile si situatiile neasteptate cu care s-au confruntat si care este cheia succesului in aceasta activitate.

Eu voi face o analiza comparativa a experientei de ghid de turism intre New York City si Romania, care a fost contextul in care am inceput sa lucrez in fiecare oras, cum a decurs procesul de acreditare si care sunt pasii ce trebuie respectati sau macar luati in considerare atunci cand te prezinti in fata unui grup de turisti, indiferent de nationalitatea lor sau locul in care va aflati. Cum se structureaza un discurs, care sunt glumele permise, cum se alege informatia cea mai potrivita si care sunt conditiile necesare pentru a fi cel mai bun ghid. Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care le voi aborda si, va spun sincer, abia astept.

Intregul meu parcurs in activitatea de ghid mi-a adus multe satisfactii, m-a invatat foarte multe lucruri si, cred, cel mai important, sa imi iubesc meseria, sa imi respect clientii si sa imi fac treaba cat mai bine. Iar aventura New York City a fost, cu adevarat, the american dream pentru mine.

Forumul National al Ghizilor de Turism – 31 ianuarie, la Predeal, la Hotel Belvedere.

In acest articol


Intra in conversatie: