Invitata la Radio3Net (VIDEO)

925 2
925 2

In saptamana care a trecut, am avut onoarea de a fi invitata la emisiunea Madalinei Ion, la Radio3net. Si nu sunt cuvinte mari atunci cand spun ca am fost onorata sa primesc invitatia aceasta, mai ales pentru ca aceast radio a fost a doua mea casa intre 2009 si 2012 si acolo am invatat multe lucruri care m-au format ca om, mai intai de toate si apoi ca profesionist al comunicarii, indiferent de domeniul de activitate in care am ales, mai apoi, sa aplic aceste deprinderi.

Madalina are o experienta extraordinara in spate si a fost un model pentru mine intotdeauna si am incercat, atat cat am putut sa „fur” meserie de la ea si de la ceilalti pe care i-am intalnit acolo. Fara indoiala, este un capitol tare frumos din viata mea, la care ma gandesc cu drag. Iar acum, pe inceput de an 2015, sa primesc invitatia de a fi in emisiunea Madalinei a fost intr-adevar o surpriza placuta. Nu am stat degeaba, se pare, in acesti 3 ani de cand i-am spus „la revedere” microfonului, transmisiei radio si butoanelor si ceea ce am facut i s-au parut interesante si de povestit.

Raluca Muresan radio3net

Raluca Muresan radio3net2

Joi seara, de la 21, in emisiunea „Microfon deschis” am vorbit despre mine, despre aventurile mele, despre ce a insemnat experienta radio si cum am facut din pasiunile mele meserii, in ultimii aproape 6 ani. Si despre New York, despre acest blog si, poate cel mai de pret proiect al meu, Trip to Romania.

Va invit sa vedeti inregistrarea emisiunii si sa ma vedeti pe mine „in stare pura”. Joia trecuta anuntam pe Facebook si imi sunam prietenii ca sa ma urmareasca in direct, iar cineva mi-a zis ca am fost emotionata, am vorbit mult, insa ca un interviu este cu adevarat perfect atunci cand intervievatorul scoate tot ceea ce e mai bun din interlocutor si reuseste sa il prezinte asa cum este el, in esenta lui. Asta simt ca a facut Madalina cu mine. Ma uit la inregistrare si imi place!

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Inspiring!! Imi era tare dor sa te vad! 🙂 Minunat interviu, bravo!! Multi multi pupici!

    • Raluca

      Iti multumesc muuuult!!!!!