Aplicatiile de calatorie preferate (video)

1413 6
1413 6

Nu ma pot desparti de telefonul mobil in niciun moment al zilei, nici macar atunci cand calatoresc. Asa ca am cautat aplicatii care sa ma ajute, sa nu ma lase sa ma ratacesc si sa imi faca vizita sau vacanta mai usoare.

Am facut un video cu 5 aplicatii pe care eu le-am folosit pana acum, care mi-au fost utile si pe care le recomand:

A Small World

City Mapper

Yelp

HenriAppPort

Momondo

Sper sa va placa video-ul si sa va ajute si pe voi aplicatiile, cand calatoriti.

In acest articol


Intra in conversatie:

 • Vio

  Un fel de City Mapper e si Triposo, mie imi place foarte mult; mi se pare foarte folositor ca iti incarca si harta care functioneaza chiar daca nu ai Internet. Si chiar mai bine decat Google Maps.

 • Da, Citymapper este cea mai mișto aplicație când călătorești și vrei să te plimbi mult. Mie mi-e super utilă când merg într-un oraș nou și vreau să ajung la locuri mișto de mâncat sau de shopping. Voi cum o folosiți?

 • aida

  Imi plac subiectele pe care le abordezi. Esti o draguta si te urmaresc de mult timp. Am insa am o curiozitate, sper sa nu deranjeze, de ce insisti sa filmezi fiecare clip cu fisheye? 🙂

  • Raluca

   Aida, camera pe care o am filmeaza in fisheye, by defaut. Este un Canon Vixia. Daca as vrea sa filmez simplu, ar trebui sa fie in zoom, iar imaginea nu ar mai fi asa wide. Mie imi place mult efectul, desi capul, nasul sipoate fi ochii imi sunt, usor, deformati. Videourile sunt ganite sa fie pozitive, relaxante si sa transmita ceva, iar eu cred ca si efectul asta ajuta. Iti multumesc mult de cuvintele frumoase si iti multumesc ca ma urmaresti! <3

 • Ela

  Foarte cool blogul tau, l-am descoperit acum.

  • Raluca

   Iti multumesc mult! 🙂 Bine m-ai gasit! Sper sa iti placa si ceea ce voi posta de acum inainte!