Prestigious Winter Weekend (VIDEO)

1941 0
1941 0

A venit Mosul la voi? Caci la mine a venit, cu ciocolata, vin fiert si planuri de calatorie, evident, pentru 2015  pe care abia astept sa le impart cu voi :). In sfarsitul de saptamana dedicat Mosului Nicolae am fost invitata de Prestige Tours si partenerul lor pe destinatia Antalya, Calypso Tour, la #PrestigiousWinterWeekend, la Poiana Brasov. 

Acest eveniment a dorit sa prezinte ofertele pentru 2015 ale hotelierilor de lux din Antalya, dar si imbunatatirile care au fost realizate constant, atat in ceea ce priveste arhitectura si designeul interior, designul plajelor, a locurilor de joaca pentru copii, dar si in ceea ce priveste diferitele idei de activitati si servicii extra pe care le pun a dispozitie pentru fiecare categorie de public in parte: aici vorbesc de clubbing si party pentru cei tineri, welness si spa pentru doamne si domnisoara, evident, gradini zoologice sau aqua parkuri cand bine vorba de cei mici si multe altele.

Fiecare dintre cele 16 hoteluri prezentate au cate ceva special si aparte si fiecare isi asteapta si in 2015 turistii romani, acestia fiind un important segment de piata pentru ele.

Raluca Muresan Alexandra Mateuta

Pentru mine a fost prima iesire in calitate de blogger, gandindu-ma la anii de munca de pana acum, atat in presa si PR, cat si in turism, faptul ca am trecut, oficial, si pe partea cealalta a baricadei, imi dau seama ca fiecare intamplare, eveniment sau activitate poate fi privita din mai multe perspective si are partea sa de interesant, captivant si inedit. A fost o experienta placuta, mai ales prin prisma oamenilor de foarte buna calitate care mi-au fost alaturi. A fost grozav!

raluca muresan alexandra mateuta cezar dumitru ana smadeanu anita panait

Evident, dupa acest eveniment, trebuie sa adaug, indiscutabil, pe lista de must see si Antalya.

Le multumesc prietenilor de la Prestige Tours si Calypso Tour pentru acest weekend plin de informatii interesante si fun!

In acest articol


Intra in conversatie: