DOR Bottle by AloMoDa pentru EQUA

1893 0
1893 0

Azi vreau sa va povestesc despre un proiect special in care, atunci cand am fost invitata sa ma implic, nu am ezitat sa zic da. Mai ales ca venea din partea unei persoane pe care eu o admir tare si de care ma leaga amintiri frumoase. Andreea Beltic este „vinovata” proiectului DOR Bottle by AloMoDa.ro pentru EQUA, iar eu am primit invitatia de la ea, sa ne parteneriem si sa facem ceva frumos impreuna: sa aducem o bucurie unor copii.

EQUA este o initiativa slovena foarte curajoasa de constientizare a responsabilitatii fiecaruia dintre noi ce vine si cu o solutie facila si stylish – o serie de sticle reutilizabile, realizate dintr-un material rezistent ce nu dauneaza sanatatii.
Si pentru ca acest lucru parea a nu fi de ajuns, EQUA doneaza 10% din profitul fiecarei sticle vandute organizatiilor ce protejeaza natura, curata apa si promoveaza un stil de viata sanatos.
Dupa Croatia cu Buro 24/7 si Slovenia, Romania este urmatoarea tara din care s-a ales un blogger pentru a realiza designul special al sticlei EQUA BPA Free.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Astfel, s-a creat DOR Bottle by AloMoDa, al carei design realizat de catre Andreea Beltic isi gaseste inspiratia in mostenirea romaneasca si in opera celui mai important creativ roman – Constantin Brancusi.

Pornind de la reusita lui Brancusi de a pune intr-un mod magistral Romania pe harta artei contemporane, DOR Bottle pune Coloana Infinitului in randul celor mai iconice monumente ale lumii. Un manifest pentru aliniere culturala, pentru asumare nationala si purtare cu DOR si drag a unei mosteniri de care suntem mandri.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Pentru a pastra caracterul responsabil al intregului proiect si al brandului EQUA, AloMoDa a decis ca intregul profit obtinut din vanzarea sticlelor (38%), sa fie donat unui asezamant de copii din judetul Giurgiu aflat in grija Parohiei. Unul dintre protectorii acestui asezamant este actorul si modelul Aureliu Surulescu, care s-a alaturat campaniei DOR Bottle in calitate de imagine si ambasador.

Sub sloganul “ENJOY YOUR WATER | MAKE A CHILD HAPPY”, intreaga suma obtinuta din vanzarea DOR Bottle by AloMoDa va fi utilizata pentru organizarea unui “Trip to Romania”, o excursie in care vor fi dusi copiii din asezamant in primavara lui 2015.
Eu, alaturi de Trip to Romania este partenerul strategic AloMoDa si EQUA, cea ce se ocupa de organizarea excursiei, cu toate implicatiile sale logistice, pentru care s-a schitat urmatorul traseu: Giurgiu – Bucuresti – Brasov – Sibiu – Transfagarasan – Giurgiu.

Asa ca, daca va place sticla, va rog sa o cumparati si sa faceti un fapta buna, si pentru mediu si pentru niste copii. Si va mai rog sa dati like-uri si share-uri cat mai multe, sa ducem DORul cat mai departe.

DOR Bottle poate fi achizitionata de pe www.alo-moda.ro/dor-bottle, la pretul de 34.93 lei + taxe de livrare. Sticlele sunt disponibile pentru livrare. Detalii si info: andreea@alo-moda.ro
Enjoy Your Water. Make a Child Happy

 

 

In acest articol


Intra in conversatie: