Cum ne imbracam de Revelion? (VIDEO)

1374 0
1374 0

Suntem pe ultima suta de metri in asteptarea Anoului Nou, planurile sunt facute si nerabdarea creste. Eu v-am mai zis ca nu-s prea buna la a face bagaje sau a-mi planui tinutele atunci cand calatoresc sau cand trebuie sa ma pregatesc pentru un eveniment. Asa ca inca am nevoie de indrumare.

Irina Sandu, redactorul AddSomeStyle.ro imi vine in ajutor inca o data, cu sfaturi practice de alegere a tinutei pentru Revelion si cateva sugestii pentru voi, in functie de ceea ce ati ales sa faceti in noaptea dintre ani – fie o cina, fie sarbatoriti in strada, fie intr-o destinatie exotica.

Cunoasteti superstitii vestimentare in legatura cu Revelionul? Am intrebat-o pe Irina si despre ceea se crede sau se respecta in anumite parti ale lumii si cum se imbraca sau accesorizeaza oamenii. Cel mai cunoscut in Romania este, evident, obiceiul banilor in buzunar la miezul noptii, pentru un An Nou prosper 🙂

Va invit sa vizionati materialul, sa va imbracati frumos si sa va simtiti cat mai bine de Revelion si sa pasiti in Noul An fericiti, cu ganduri bune si planuri cat mai ambitioase!

Anul Nou Calator va doresc!

In acest articol


Intra in conversatie: