image

World Travel Market 2014 Londra

1182 0
1182 0

Au trecut deja 3 zile de cand a inceput târgul de turism de la Londra, adică World Travel Market 2014, eveniment ce aduna, la ExCel London, reprezentanți ai întregii lumi de turism, fie ca vorbim de tari cu un turism cu vechi istorii sau care sunt abia in dezvoltare.

Pentru mine este primul eveniment de acest gen la care particip, pe langa târgurile la care am fost la Bucuresti. Prima oara la un târg internațional, având atat de multa culoare in jurul meu, atâta diversitate si atat de mult de aflat despre fiecare coltisor din aceasta lume. In aceste zile  ma simt ca un copil care intra intr-un Candy Shop pentru prima oara. 🙂

image

Sunt deja in ultima zi a târgului, diseara ma întorc la București, ma întorc la treaba, insa peste weekend ca voi prezenta impresii mai detaliate despre eveniment, cifre si statistici si fel de fel de informații acumulate la conferințele la care am participat.

Ma simt norocoasa ca am putut sa particip si abia astept sa impartasesc totul cu voi. Mai ales ca am multe zeci de minute de material filmat, ce isi așteaptă rândul la editare si postare.

 

In acest articol


Intra in conversatie: