ralucalatoreste motivatie inspiratie

Tu cu cine calatoresti prin viata?

942 1
942 1

Astazi este una din zilele in care m-am simtit inspirata. In care am simtit ca am primit un „boost” de energie. Astazi m-am simtit mai norocoasa decat ieri pentru ca m-am uitat, obiectiv, la ce oameni minunati am in viata mea si inca o data, m-am simtit speciala ca ei au ales sa isi intersecteze drumul cu al meu.

Trecerea noastra prin viata e o calatorie, in care impartim timp si spatiu cu niste oameni care ne inspira, ne ajuta, pe care ii ajutam si fiecare are un rol, din care avem ceva de invatat.

Mi-am inceput dimineata cu o poza inspiationala de pe Instagram. (Yes, I admit it, I`m kind of obsessed with it!)

10403650_10205246655306668_6619419293316860466_n

M-a inspirat Stefana, la cafea, cand mi-a ascultat supararile, m-a sfatuit, m-a certat si mi-a dat doua palme, la figurat. Apoi i-am citit textul si am inteles, inca o data, ca sunt norocoasa si ca momentele mai sensibile (din cauza vremii, a racelii) trec la fel de repede cum vin.

N-as fi fost nimic fara oamenii care m-au invatat sa rad, fara cei care m-au facut sa plang, fara cei care stiu sa ma asculte, sa imi vorbeasca, sa ma opreasca.

Daca ar trebui sa ii multumesc fiecarei persoane care m-a insotit in calariile mele de pana acum, acelea de formare a caracterului meu, nu as termina prea curand. Dar simt si sper ca ei se stiu si fac la randul lor asta, in gand, pentru oamenii care le-au trecut prin viata.

Ma umple de energie sa cunosc oameni noi, sa ascult povesti, sa ma minunez la intamplari ale lor, sa intru in alte culturi, sa ma stapanesc in a judeca, ci doar sa fiu un observator, un invatacel.

Cred ca pasiunea mea pentru calatorii vine din aceasta sete de nou, de mai mult, mai divers si din ce in ce mai frumos.

Mie imi place sa calatoresc! Si sa traiesc! Si sa iubesc! Si sa cunosc!

Si va multumesc ca imi dati sansa sa o fac!

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Foarte frumos scris si zis! Iar noi, cei ce te cunoastem, stim ca tu la randul tau esti o energie pozitiva in toate circumstantele! Iti doresc sa ai succes in toate planurile! Si sa ramai un suflet la fel de frumos cum esti! Na, ca acum mi-ai facut si mie ziua mai buna 🙂