raluca muresan ralucalatoreste targul de turism happy tour

Targul de Turism al Romaniei, editia de iarna

1158 1
1158 1

In weekend care a trecut a fost organizat la Romexpo editia de iarna a Targului de Turism al Romaniei, eveniment care prezinta ofertele de vacanta pentru anul urmator, in special pentru sezonul estival. 

Particip in fiecare an la targ, ca simplu vizitator, ca sa imi fac o idee despre ce va mai fi la moda in tara si in strainatate si efectiv ca sa imi clatesc ochii pe la standuri si sa admir creativitatea expozantilor, cand vine vorba de felul in care s-au prezentat. Si trebuie sa recunosc ca in fiecare an vad imbunatatiri.

Cum consider ca inca am multe de invatat si nu prea sunt in masura sa imi dai cu parerea, o sa ma rezum la a va enumera ce mi-a placut si ce nu prea mi s-a parut dragut :).

– mi-a placut stand-ul Happy Tour, popcornul si animatia de acolo

– mi-a placut stand-ul Orasului Cluj Napoca, European Youth Capital  – festivalul Electric Castle a avut o parte din stand, cu DJ care mixa. Cool!

ralucalatoreste targu de turism

 

ralucalatoreste cluj electric castle

– mi-a placut stand-ul Sibiului

ralucalatoreste sibi targul de turism

– mi-a mai placut ca multe pensiuni, asociatii si reprezentanti ai turismului rural au fost mult mai prezente si mai vizibile decat in anii anteriori

– mi-a placut sa vad ca expozantii sunt mult mai activi, mai implicati in a interactiona cu vizitatorii si a-si prezenta produsele.

Ce nu mi-a placut:

– nu vreau sa fiu negativa, asa ca ma voi limita la unul singur: nu inteleg taxa de intrare, de 15 lei, mai scump decat la Targul Gaudeamus si fara sa vreau, compar cu Targul de Turism de la Londra, unde accesul a fost gratuit, cu o inscriere anterioara evenimentului. Dar poate este inspre o cauza buna 🙂

Fie ca sunteti doar pasionati de calatorii si va ganditi la urmatoarea vacanta, sau va doriti o cariera in turism, va recomand sa treceti pe la targuri, va ajuta mult, de la o simpla parere despre viitoarele destinatii si pana la networking, mai ales la inceput de drum.

In acest articol


Intra in conversatie:

  • R

    Foarte drăguț!
    Mai vrem! 🙂