Ce faceti de Revelion? (video)

1315 0
1315 0

Este deja jumatatea lui noiembrie, au trecut si alegerile prezidentiale, care ne-au tinut in priza in ultima saptamana, planurile de Craciun sunt deja facute pentru multi dintre noi si mai ramane sa ne intrebam ce facem de Revelion, nu-i asa?

Cel putin in ceea ce ma priveste, mi-am rezervat deja un zbor pentru Craciun. Asa cum va spuneam, Sarbatorile de iarna sunt un eveniment de petrecut impreuna cu familia si asta incerc sa fac in fiecare an. Insa, a ramas neluat in considerare pana acum Revelionul si despre asta va vorbesc in video-ul de azi.

Am 5 sugestii diferite pentru voi si foarte dificil de ales pentru mine, caci fiecare ma atrage:

1. Relaxare la SPA – Cel mai mare centru de wellness si spa din tara – Hotel Plaza V si Hotel Business – va asteapta cu oferte de nerefuzat in Targu Mures. Mai multe detaliim, aici.

2. Petrecere in Bucuresti. – Cel mai simplu, accesibil, comod si fara prea multe batai de cap (zbor, conexiune, haine, bagaje, trafic etc).

3. Capiala europeana – Transair.ro are cateva oferte care in medie acopera zbor, cazare si cina de Anul Nou. Distractia e data de strainii cu care vei petrece pe strazi.

4. Thailanda – Aventura pe ocean, cu 10 zile pe yaht. Nu suna rau, nu-i asa?

5. Cuba – Salsa, rom, plaja, mare, paradis.. Ce poate fi mai bine? CubaVacanta are niste sugestii 🙂

Sper sa va placa video-ul si sa va fie de folos cand va decideti incotro mergeti sa intampinati Noul An!

In acest articol


Intra in conversatie: