10621088_498069183671524_311931197_n

Incoming Romania Travel Forum

959 0
959 0

Am fost tare bucuroasa sa primesc invitatia de a fi speaker la evenimentul dedicat turismului de tip incoming din Romania, care va trata subiecte precum care sunt tarile care ne trimit cei mai multi turisti, cum ii atragem, care sunt pachetele turistice cele mai atractive, unde si cum promovam Romania si care sunt problemele cu care ne confruntam, dar si care sunt provocarile domeniului.

Incoming Romania Travel Forum va fi cel mai mare eveniment de turism specializat al anului, dedicat turismului de incoming si aduna la un loc aproximativ 300 de participanti si speakeri si peste 20 de parteneri media, iar la final se va organiza si o gala.

Sunt onorata sa fac parte dintre cei invitati sa ia cuvantul si sa povestesc despre experienta mea ca ghid, dar si ca antreprenoare, asa ca voi incerca sa folosesc ceea ce am invatat pana acum de la cei cu care am interactionat – agentii, tour operatori, tour leaderi si, nu in ultimul rand, turistii. Asa ca imi voi creiona cateva idei despre care voi vorbi si sper ca voi face o figura buna.

Evenimentul este organizat de  Innovation Travel & InfoTravelRomania.

In acest articol


Intra in conversatie: